ЗА МЕН

РАДИ СТРУМИН
about Radi Strumin fitnes trenyor

Моята история

Спортът за мен е начин на живот. От осем годишен спортувам. Тренирал съм футбол и баскетбол. На тринадесет годишна възраст се запалих по фитнеса и започнах да купувам специализирани списания, вестници и книги, свързани с фитнеса и здравето. Първата зала, в която започнах тренировки беше в мазето на един приятел. Тренирах там с желание всеки ден. След 3 години обаче, ми се наложи да прекъсна с тренировките за дълъг период от време, поради независими от мен обстоятелства.

След този тежък за мен период, любовта ми към фитнеса ме върна обратно в залата. Малко след това ми дойде желанието да помагам и на хората да заобичат спорта и да променят начина си на живот. Така реших да запиша професионален спортен колеж. Завършвайки го получих диплома и международен сертификат по специалността “Фитнес треньор”. Не спрях до там и продължих да надграждам с различен вид високоинтензивни и функционални тренировки. Всички придобити знания и опит през годините прилагам и до днес в работата си с моите клиенти.

Образование

Завършил съм частен професионален колеж по спорт “Био Фит”. Имам диплома от МОН със специалност “Инструктор по фитнес”. Притежавам и международен сертификат на американската школа C.O.R.F.I.T. по специалност „Фитнес треньор“ и „Специалист по спортно и балансирано хранене“.

about Radi Strumin fitnes trenyor 2
about Radi Strumin fitnes trenyor 3

Защо да ми се довериш?

Занимавам се със спорт повече от 20 години като от 8 години професионално работя с клиенти в сферата на фитнеса и здравословния начин на живот. За този период стотици хора ми се довериха, като на огромна част от тях, успях да помогна да постигнат целта, за която бяха дошли при мен. Ако искаш и ти да тренираш с мен, можеш да заявиш своя пакет с тренировки от тук.

За тези години съм имал клиенти от всякаква възраст – от тринадесет до петдесет и осем годишни мъже и жени. Подходът към всеки е бил индивидуален, както с тренировките, така и с хранителните диети/планове/програми, които съм им изготвял. Това е едно от основните неща, на които продължавам да залагам и в работата си и днес.

Аз съм на мнение, че именно уникалният подход към всеки клиент е една от най-важните задачи на фитнес треньора. Също така за мен е от изключителна важност, всеки мой клиент да получи приятелско отношение и нужната за него подкрепа и мотивация. Кои са въпросите, които най-често ми задават клиентите, можеш да видиш на този линк.

ОТКРИЙ ВЪЛНУВАЩИЯ СВЯТ НА ЗДРАВЕТО И ДОБРИЯ ТОНУС

ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ
ЗАВИНАГИ С МОЯ ПОМОЩ