Повече за марката „Swanson“

 

Swanson Health Products е водеща марка в САЩ, която предлага хранителни добавки от 1969 година насам.

Swanson предлага широка гама от здравословни продукти, включително витамини, минерали, пробиотици, стандартизирани билкови екстракти, зелени храни, които подпомагат здравето на ставите, имунната система, сърдечно-съдовата система, мозъка, храносмилателната система и много други. Продуктите са съобразени с най-новите производствени технологии, които гарантират максимална близост до природата и природните съставки, висока чистота при производството, безопастност и ефективност.

Продуктови стандарти

Swanson Health Products използва множество патентовани съставки в продуктите си и инвестира много в собсвени патенти и търговски марки с цел осигуряване на високо качество и гарантирана ефективност. Toва е подходът, който поставя Swanson Health Products да бъде припозната като лидер с най-много внедрени добри бизнес практиките в индустрията.

От 2001г. Swanson Health Products работи в съответствие с добрите производствени практики (GMPs) – почти десетилетие, преди това да се превърне в регламент на Федералната агенция по лекарствата (FDA).

Брандът Swanson e признат за регистриран GMP партньор от NSF International, водещ световен авторитет в областта на разработването на стандарти за обществената безопасност. Като участници в доброволната програма на NSFGMP, централата на компанията и съоръженията във Fargo се одитират от независими експерти, за да се осигури пълно съответствие с федералните изисквания и разпоредби.
С над 67-годишния си опит в над 80 страни по света, NSF извършава анализи с най-високо ниво на научна и техническа експертиза. Марката NSF се признава за нейната стойност в международната търговия по света и се уважава от регулаторните агенции на местно, държавно и федерално ниво.

 

 

Контрол на качеството и тестове

Swanson Health Products е отдадена на създаването на качествени продукти. Следвайки строги насоки, Swanson гарантира, че продуктите им са внимателно и подробно тествани за чистота и ефикасност.

Всички продукти, които съдържат витамини, минерали, стандартизирани растителни съставки и екстракти, се тестват на ротационен принцип за конкретната информация за съставките, изписани на етикета.

Продуктите се тестват в независима лаборатория или в лаборатории подизпълнител. Тези лаборатории са сертифицирани по ISO 17025. ISO/IEC 17025 e стандартната акредитация, която повечето лаборатории трябва да притежават, за да бъдат считани за технически компетентни. Лабораториите използват ISO/IEC 17025, за да въведат система за качество, която цели да подобри способността им постоянно да извеждат валидни резултати.

Всички суровини и съставки, използвани за продукти са капсулирани вътрешно от Swanson Health Products или от фирма подизпълнител, и се тестват. Тестовете включват, но не се ограничават до:

  • Чистота (HPLC)
  • Идентификация (FTIR или HPTLC)
  • Ефикасност (HPLC)
  • Микробиология (Biolumix)
  • Тежки метали (ICP-MS)

Брандът Swanson

Основана от Лиланд Суонсън, компанията Swanson Health Products се е разраснала през последните 50 години от малък семеен бизнес до световен лидер в естествените здравословни продукти.

Днес, нейните добавки всекидневно достигат до милиони хора по света, които се грижат за здравето си и се радват на здравословен начин на живот.

ОТКРИЙ ВЪЛНУВАЩИЯ СВЯТ НА ЗДРАВЕТО И ДОБРИЯ ТОНУС

ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ
ЗАВИНАГИ С МОЯ ПОМОЩ