ТИ ПИТАШ, АЗ ОТГОВАРЯМ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Отслабването е строго индивидуален процес и зависи от много фактори като възраст, активност, хранителни навици, метаболизъм и други. Хубаво е да правиш разлика между сваляне на килограми и топене на излишни мазнини. Първото можеш да постигнеш и с гладуване, а за второто са нужни тренировки и правилно хранене.

Пропоръчително е да имаш три основни хранения (закуска, обяд, вечеря) на ден и две междинни – преди и след обяд.

Сам по себе си приемът на протеин не ти гарантира качването на мускулна маса, защото основното нещо за тази цел, е правилното хранене. Пиенето на протеин обаче, със сигурност допринася за по-доброто ти възстановяване след тренировка, което ще спомогне за качването на мускулна маса.

В днешно време, нуждата от прием на хранителни добавки става все по-голяма, най-вече заради ниско качествената храна, замърсения въздух и всички други странични фактори. С хранителните добавки успяваш да дадеш нужните микро и макро елементи на тялото си, които не успяваш да набавиш по естествен начин от храната.

За да постигнеш каквато и да била цел е нужно да спортуваш минимум три пъти седмично.

Тук можеш да намериш полезна информация, свързана със спортуването и здравето.

Кардиото е неизменна част от тренировката, независимо дали става въпрос за сваляне на излишно тегло или качване на мускулна маса.

Самото изпълнение на коремни преси няма да доведе до сваляне на мазнините около корема. За целта са нужни правилно хранене, кардио и силови тренировки.

Препоръчително е жените да пият минимум 1,5л. – 2л. вода на ден, а мъжете по 2л. – 2,5л. Тези количества може да се увеличат в зависимост от интензивността на тренировките, личното тегло и т.н.

Спокойно може да се тренира след третия месец от бременността до към осмия. Разбира се тренировките трябва да са съобразени, натоварванията да са съвсем леки и предимно насочени към тонизиране на тялото и мускулатурата.

В нашия сайт в менюто на „Магазин“ може да намерите широк спектър от хранителни добавки за цялостно здраве и добър външен вид. Предлагаме над 500 броя натурални, сертифицирани продукти.

Заплащането на продуктите става по два начина. Плащането на фитнес, хранителни и комбинирани програми се извършва по банков път на посочената от нас фирмена банкова сметка. Плащането на продуктите от онлайн магазина се извършва в брой, в български лева (с наложен платеж) на куриер при получаване на поръчката.

След направената поръчка, човек от нашия онлайн магазин ще се свърже с теб, за да потвърдиш заявената поръчка. В срок до 4 работни дни от датата на постъпване и потвърждение на поръчката, куриер на фирма SPEEDY ще достави поръчаните добавки на желания адрес.

Работим с куриерска фирма SPEEDY, която доставя продуктите до вратата на посочен от вас адрес или до офис на SPEEDY.

Цената за доставка на продуктите от магазина е на стойност 5,50лв. с ДДС за територията на цялата страна. При поръчка на продукти на стойност над 40лв., доставката е безплатна за цялата страна.

Не, разбира се. В практиката си съм работил с много мъже и жени на възраст между 55 и 60 години. С голяма част от тях постигнахме чудесни резултати.

Препоръчително е фитнес програмите и хранителните диети да се обновяват на всеки два, три месеца. По този начин тялото няма да се адаптира с един тип натоварвания или хранения и така ще се постигнат по-добри резултати.

Да, можеш, в малки количества и стига шоколадът да е със съдържание минимум 80% какао.

Да, можеш, но за да постигнеш по-качествени резултати е нужно да тренираш във фитнес зала.

Може, разбира се. Това е чудесен начин за по-стриктно спазване на хранителната програма/диета.

Всички поръчани фитнес и хранителни програми/диети се получават по имейл в рамките до 3 работни дни, след получено плащане и изпратена попълнена анкета.

Може да се свържеш с мен по имейл fit@radistrumin.com, чрез съобщение във фейсбук страницата ми – RadiStruminFitness или на инстаграм профила миRadi.Strumin.Trainer

Плуването е чудесен спорт, който перфектно се допълва с тренировките в залата. Лично аз практикувам и препоръчвам съчетаването на фитнеса и плуването.

Да, разбирa се. В твоя хранителна диета/програма ще има храни, които пълноценно ще заменят липсата на месо.

Едно от нещата, които е строго препоръчително, е приема на определен вид хранителни добавки, които да набавят незаменими микроелементи за организма. Едни от най-важните са витамин B12, Омега-3 мастни киселини, калций, магнезий и желязо. Всички тях можеш да намериш в нашия онлайн магазин.

Препоръчвам няколко начина при липса на време за готвене. Първият е да си приготвяш храната от предишния ден и да я съхраняваш в кутии в хладилник. А вторият е да си поръчваш от заведения, които предлагат качествена и добре приготвена храна.

Възможно е твоят план да е попаднал в СПАМ папката на имейла ти. Ако това е така, отбележи писмото, че не е спам, за да не се случва занапред. Други възможни варианти са, да не е получено плащането или да не си изпратил попълнената анкета. При всички случаи не се притеснявай да се свържеш с мен от контактната форма, по имейл fit@radistrumin.com, чрез съобщение във фейсбук страницата ми – RadiStruminFitness или на инстаграм профила миRadi.Strumin.Trainer

Двете анкети са различни, но имат и общи полета за попълване.

Анкетата е максимално синтезирана и отнема 5-10мин.

Да, имам. Завършил съм частен професионален колеж по спорт “Био Фит”. Имам диплома от МОН със специалност “Инструктор по фитнес”. Притежавам и международен сертификат на американската школа C.O.R.F.I.T. по специалност “Фитнес треньор” и “Специалист по спортно и балансирано хранене”.

Имаш още въпроси?

ОТКРИЙ ВЪЛНУВАЩИЯ СВЯТ НА ЗДРАВЕТО И ДОБРИЯ ТОНУС

ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ
ЗАВИНАГИ С МОЯ ПОМОЩ